Followers

Monday, September 27, 2010

ayat sweet lelaki~

hai kawan2.....
mau cerita ini cerita....
*sorry ade,orang...call,terus hilang ape yang aku nak cite...*
tapi ade cite disebalek die call....
meh cini dengar~
aeh...!
bace....

ok.....
aku cite ape yang orang tu nak k???
first....
number yang tak dikenali....
tanye??
nie sape?
n nak kenal.....
huh!
aku cakp...
tak nk kenal....
sebab dah tak interested ngan mane2...lelaki....
coz....
aku memang tak de niat nak pasang laen....
o nak carik laen....
o nak maen2....
so....
aku tak paham dengan orang cam nie....
ingt nie....
jualan langsung ke???
call orang...
then cakap..."boleh kenal??"
huh....
aku percaye...
if
ko tak cantek/tak ncem pon,boleh je jadi playgurlz/plyboy...
if pandai layan,n suke layan....
hurm.....
LELAKI NIE:
IF KITE LAYAN,die kate kite GEDIK!
IF TAK LAYAN.die kate kite SOMBONG!

so as a gurlz....
better kite pilih...
sombong k....
sifat lelaki nie...
memang...
tak pernah give up..memujuk~~
so...
as a gurlz kite kene keraskan diri,jgn dengar pujuk rayu dorang...
eeeeeeeeeeee.......
aku bukan nak cakap aku anti lelaki n rase aku bagus sangat...
tak layan lelaki yang macam tu....
dulu2..zaman jahiliah layan jerk...
skang nie....
malas...
sebab dah taw....
sesetengah lelaki tu cam mane...
aku layan jerk...
if die x classmate o kawan rapat..okawan yang mengenali...
tapi...
if tak kenal langsung....
nak kenal?
dah tak berani kot....
k lah pesanan untu wanita.....
jagan cepat cair pujuk rayu "sesetengah" lelaki....
ayat yang boleh wat wanita cair n berada di awangan....

1-awak,kejam!sebab buat saye rindu.
2-saye tak boleh lupe muke awak,cute sangat.
3-perangai awak wat saye selesa.
4-saye tak pernah happy macam nie(ayat lepas bertemu)
5-awak lah orang yang wwat dunia sya indah.
6-tanpe awak saye lonely.
7-bile awak senyum,hati saye nk jatuh.
8-saye rase saya tak kn jumpe orng laen seperti awak.
9-awak tak sehat ke?nak saya anta g klinik?
10-awak jgan lah buat saye sayang sangt kat awak..
11-mungkin awak lahbakal permaisuri dalam hati saye...
12-saye janji saye sayang awak sorang...
13-kalo awak tahu bertape sayangye saye pade awak....
14-kenape awak curik hati saye??
15-awak bomohkan saye ae?knp saye sayang sngt kat awak nie?
16-awak jagn lupe makn taw...
17-awak maafkan lah saye,kalo tak saye terjun banggunan...
18-awak,betol saye dah tak nk orang laen da,pas dapt awak..
19-hanye mati je yang boleh isahkan kite wak..
20-awaklah,satu2nye orang yang boleh warna-warnikan hidup saye....
21-"sori sayang lain kali i janji i tak buat lagi...ni kali pertama dan terakhir i buat"

erm....
kalonak cite ayat manis lelaki nie....
seribu tahun pon tak abis nak cite woo....
aku nie bukan cantek sangt untuk dingurat oleh laki,
tapi ade ar penaglamn cket....

ermm....
pecaye tak,MY MR.6 YEARS...
tak perlu ayat AKU....
sebab aku memang dah jatuh cinte dengan bahasa tubuh die...(perangai)
bukan kate2 o word....
hebat tak die???

tapi dah lumrah wanita kot...
suke di ayat....
tu lah...
lelaki yang bijak mengayat jerk...
dapat wanita yang btol2....
die usahakan....
ahhahah....

tapi jauhilah si palyboy k....
ayat dorang nie...
agaknye...
kalo dengar sekali jerk dah cair kite....
k lah
nak chow....
saje je cite kat cini...
da~

1 comment:

doakan nurulain berjaya